Cariere

Te asteptam in echipa noastra

Delimart si Asociatii

Intelege importanta deosebita a resurselor umane pentru cresterea calitatii serviciilor profesionale oferite clientilor sai, fiind permanent interesata de intarirea echipei de avocati prin recrutarea de persoane dinamice, talentate, ambitioase, cu solide cunostinte teoretice si experienta in domeniul dreptului afacerilor, care sunt dedicate si interesate in dezvoltarea unei cariere de success in profesia de avocat.

Alaturandu-va echipei noastre, in calitate de avocat stagiar sau definitiv, veti intra intr-un mediu profesional constructiv, bazat pe respect, pe incurajarea opiniilor si spiritului creativ, urmarindu-se dezvoltarea unei relatii de lunga durata.

Oferim, de asemenea, studentilor sau absolventilor, posibilitatea efectuarii unui stagiu de practica in cadrul societatii noastre. Daca sunteti o persoana dinamica, dornica de a invata, inteligenta, sociabila, energica, va oferim experienta in domeniul juridic, adeverinta de practica, precum si eventuale beneficii materiale pentru rezultatele obtinute.

Persoanele interesate pot trimite un CV si o Scrisoare de intentie pe adresa de e-mail: office@delimart.ro sau la nr. de fax: 021 322 21 25.

img-02